4 Tips Για Super Ζουμερά Χείλη Χωρίς Νυστέρι

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα social media όπως το Instagram και το Youtube, μας “βομβαρδίζουν” καθημερινά με εικόνες γυναικών που έχουν πληρώσει αδρά για να αποκτήσουν αυτά τα γνωστά ζουμερά χείλη. Άλλοτε είναι ιδιαίτερα πετυχημένα και άλλες φορές είναι υπερβολικά τονισμένα με αποτέλεσμα να δείχνουν “ψεύτικα” και να μην κολακεύουν καθόλου το πρόσωπο της εκάστοτε κοπέλας. Άσχετα όμως από το στυλ που ταιριάζει στην κάθε μία από εμάς ξεχωριστά, όλες μας λατρεύουμε τα juicy σαρκώδη χείλη.

Είτε σου αρέσουν τα πολύ έντονα μεγάλα χείλη, είτε προτιμάς να τονίζεις τα δικά σου με ένα πιο minimal αλλά ευδιάκριτο τρόπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι από το νυστέρι ή τα ενέσιμα υλικά, με τους οποίους μπορείς να ελέγξεις ακριβώς την ένταση και να έχεις το τέλειο chic αποτέλεσμα.

Σήμερα είμαστε εδώ για να δούμε πως μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’όλα ανώδυνα, super ζουμερά χείλη με 4 πανεύκολα tips. 

Scrub & Ενυδάτωση

 Το πρώτο βήμα είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και κάθε είδους ξηρότητας από το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών καθώς και η ενυδάτωση, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τον τέλειο “καμβά” για τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

Χρησιμοποίησε ένα καλό scrub χειλιών και άπλωσε το με απαλές κυκλικές κινήσεις στα χείλη σου. Μετά απλά σκουπίζεις και βάζεις ένα ενυδατικό lip balm. Τα χείλη σου θα έχουν αιματωθεί και θα δείχνουν καινούρια και σαφώς ήδη μεγαλύτερα.

Photo of wet n wild Flights Of Fancy Perfect Pout Lip Scrub by Katy M.

Σωστό Περίγραμμα

Αφού λοιπόν έχουμε απαλά και τέλεια ενυδατωμένα χείλη είμαστε έτοιμες για το βήμα νούμερο 2, το μεγαλύτερο όπλο για τα τέλεια ζουμερά χείλη. Μα ποιο είναι αυτό αναρωτιέσαι; Το μολύβι χειλιών φυσικά.

Αν δεν το έχεις εντάξει στην καθημερινότητά σου, σίγουρα χάνεις! Διάλεξε ένα μολύβι χειλιών σε μία απόχρωση κοντά σε αυτήν που έχουν φυσικά τα χείλη σου (ή ακόμα και πιο σκούρα χρώματα, καθώς τα tips αυτά εφαρμόζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τόσο στις nude, όσο και στις πολύ έντονες, σκούρες αποχρώσεις) και ξεκίνα να ζωγραφίζεις το περίγραμμά τους με προσοχή.

Νόμιζες ότι εδώ τελειώσαμε; Λάθος! Το μυστικό που κάνει τη διαφορά είναι να πάρεις μία μπατονέτα και να “σβήσεις” απαλά το μολύβι για να απλωθεί το χρώμα.   

 

Matte Κραγιόν

Βήμα τρίτο, ένα καλό matte liquid lipstick για να μας δώσει έντονο, γεμάτο χρώμα και να γεμίσει το υπόλοιπο μέρος των χειλιών. Εφόσον έχεις κάνει την διαδικασία με το μολύβι, διάλεξε τώρα ένα κραγιόν σε όσο πιο κοντινή απόχρωση γίνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του κραγιόν και του μολυβιού.

Εάν πάλι θέλεις να έχουν μία μικρή διαφορά, τότε επέλεξε ένα κραγιόν με μόνο ένα τόνο πιο ανοιχτό από το μολύβι. Ποτέ πιο σκούρο, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα “χαλάσει” το όμορφο αποτέλεσμα που δημιούργησες με το μολύβι.

Lip Gloss

 Σε αυτήν την φάση, έχεις ήδη μία σταθερή βάση, υπέροχα σαρκώδη χείλη και χρώμα που θα διαρκέσει όλη μέρα. Αυτό που θα κάνει όμως τη μεγάλη διαφορά είναι ένα lip gloss σε στοχευμένα σημεία των χειλιών.

Βάλε ελάχιστη ποσότητα lip gloss (είτε διαφανές, είτε στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν) στο κέντρο των χειλιών (πάνω και κάτω) και με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε το ομοιόμορφα. Τα τέλεια ζουμερά σου χείλη είναι έτοιμα να σαγηνεύσουν!

Tip: Κράτα στην τσάντα σου μόνο το lip gloss και ανανέωσε όποτε χρειάζεται μέσα στη μέρα, εφόσον η σταθερή βάση που έχεις λόγω του μολυβιού και του matte κραγιόν θα παραμένει αναλλοίωτη! 

Νέες αφίξεις